Her jobber vi hovedsakelig med idrettsutøvere, men vi har også noe ledig kapasitet for våre bedriftskunder om det skulle være behov for tettere oppfølging. Våre behandlingstilbud ved Olympiatoppen er idrettsmassasje, klassisk massasje og akupunktur.

Massasje blir ofte brukt av toppidrettsutøvere så vel som mosjonister. Formålet med denne behandlingen er å bearbeide bløtvevet med spesifikke massasjeteknikker ofte i kombinasjon med tøyninger for å forebygge skader og treningsverk. Massasje kan også ha en stresslindrende og avslappende effekt.

Når man utfører idrettsmassasje bruker man mange av de samme grepene som i klassisk massasje, behandlingen vil ofte være spesifikt rettet inn mot hvilken idrett den aktive driver og hvilke problemstillinger som er vanligst for denne type aktivitet.

Mange toppidrettsutøvere bruker massasje ukentlig som et ledd i treningsopplegget for å forebygge skader og ivareta kroppen på best mulig måte for å prestere på et høyt nivå.

Vi har lang erfaring med massasje behandling av toppidrettsutøvere på Olympiatoppen, ta gjerne kontakt om du ønsker en time.

Velkommen!